Lediga tjänster


Vill du jobba hos oss?

Revisorsassistent sökes till Nolér Revision & LR Revision Örebro

Trivs du i en miljö med högt tempo? Tycker du om att lära nytt och drivs av utveckling? Då kan du vara den vi söker! Vi söker en revisorsassistent som vill bli en del av vår organisation som präglas av kompetens och engagemang.

I vår organisation finns stor kunskap och lång erfarenhet av revision & redovisning och nu letar vi efter förstärkning till kontoret i Kumla och Örebro. Vi har fyra kontor på orterna Kumla, Örebro, Vingåker och Lindesberg. Vi är också en del av LR Revision & Redovisning som är ett nätverk av lokalt ägda byråer, med fler än 70 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

I arbetet som revisorsassistent jobbar du med revisions- och rådgivningsuppdrag i nära samarbete med påskrivande revisor. Vi arbetar framför allt med små- och medelstora ägarledda bolag, där vi eftersträvar goda och långsiktiga relationer. Som medarbetare hos oss utvecklar du relationer till kunder och kollegor och vi ser på sikt att du har en konsultativ roll.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där du i framtiden får möjlighet att bli auktoriserad revisor genom vår utbildningsplan som är godkänd av Revisorsinspektionen.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi och ser gärna att du vid tjänstens tillträdande har behörighet för framtida auktorisation. Vi söker dig som arbetat några år som revisorsassistent, dig som är nyutexaminerad eller dig som arbetar med redovisning men som vill testa på något nytt.

Som person är du analytisk, flexibel och har lätt för samarbete. Du är en strukturerad person som trivs med att ta eget ansvar för planering av dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är förtroendeingivande, kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

B-körkort krävs för tjänsten då en del av arbetet sker ute hos kund.

Övrig information

Du kommer huvudsakligen att arbeta på kontoret i Kumla, men det finns även möjlighet att arbeta på kontoret i Örebro.

Tjänsten är på 100% och vi erbjuder en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten skickas via e-post till info@nolerrevision.se.

Din ansökan märkt med ”Revisorsassistent” skickas via e-post till info@nolerrevision.se. Sista ansökningsdag är 19:e augusti, rekryteringsprocess startar därefter.

Välkommen med din ansökan!