Lediga tjänster


Vill du jobba hos oss?

Framtiden är här och vi växer!

Revisorsassistent till Nolér Revision i Kumla

Nu söker vi en revisorsassistent som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

Nolér Revision är ett företag med fokus på att personalen ska må bra. På kontoret i Kumla finns stor kunskap och lång erfarenhet och nu letar vi förstärkning. Vi ingår i en koncern med fyra kontor på fyra olika orter. Vi är också en del av LR Revision & Redovisning som är ett nätverk av lokalt ägda redovisningsbyråer, med fler än 70 kontor i organisationen som finns över hela Sverige.

Bli en del av Nolér Revision och LR du också!

Arbetsuppgifter

Revisionsarbetet innebär att du har ett nära samarbete med våra påskrivande revisorer samt övriga i revisionsteamet, men gör självständigt stora delar av revisionen i enlighet med gällande lagar och regler. Du arbetar nära dina kollegor och har alltid någon att rådfråga och diskutera med.

Nolér Revision arbetar framför allt med små och medelstora ägarledda bolag. Goda relationer är kärnan i företagets affärer och arbetet är därför inriktat på god service och långsiktigt arbete.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildningsbakgrund och har erfarenhet av att arbeta med revision och/eller redovisning och som vill utvecklas vidare inom området. Kanske vill du på sikt bli auktoriserad revisor?

Som person är du social och serviceinriktad och är mån om att arbeta kundorienterat. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering, dina arbetsuppgifter och kan hantera många uppdrag samtidigt. Vi värdesätter att du är förtroendeingivande ochkommunikativ och har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Övrig information

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Skicka in din ansökan märkt ”Revisorsassistent” till carolin.larsson@lr-revision.se

 

Sista ansökningsdag är 15 december 2021.