Lediga tjänster


Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi:

Kontorschef till Nolér Revision i Kumla

Är Du en driven, engagerad och lyhörd ledare som är tydlig i ditt ledarskap? Då är Du precis den vi söker till rollen som kontorschef på på vårt kontor i Kumla. 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kontorschef i Kumla blir du en del av vår organsation som består av fyra kontor i Kumla, Örebro, Lindesberg och Vingåker, med totalt 35 medarbetare. Vi har korta beslutsvägar där alla är delaktiga i att skapa en trivsam arbetsplats. 

I Din roll som kontorschef får Du möjlighet att själv vara med och påverka och utforma Din roll där de främsta arbetsuppgifterna kommer vara bemanningsansvar och resursplanering men också ansvar för egna kunder och stöd i kundrelationer och daglig personalvägledning.

Vår bransch är under stor förändring inom både redovisning och revision. Vi vill vara med i framkant och arbetar med de senaste teknikerna och de bästa programleverantörerna. Hos oss ser vi gärna att Du engagerar dig i framtidsfrågor och deltar i vår strävan efter att vara en ledande framtidsbyrå.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som kontorschef tror vi att Du har en bakgrund inom redovisning och kvalificerade redovisningsfrågor, Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och är redo att ta nästa steg i karriären. Vi tror att Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, är Du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande.

I en ständigt föränderlig vardag krävs att Du har eget driv och är flexibel i Ditt arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift, och har en god kommunikationsförmåga som Du  anpassar utifrån olika individer.

ANSÖKAN 

Urval sker löpande så mejla in Din ansökan redan idag!

Mejla till: info@nolerrevision.se

Vi ser fram emot att träffa Dig!

Revisorsassistent till Nolér Revision i Kumla

Vill du bli auktoriserad revisor på en framtidsbyrå som värdesätter kompetens och engagemang? 

Då är Nolér Revision framtidens arbetsplats för Dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kärnan i våra affärer är goda relationer vilket skapar en utvecklande arbetsmiljö med nära kundkontakter. Långsiktigt tror vi varken på minut för minut debitering eller 60 timmars arbetsveckor.

Vårt kontor i Kumla är lite mindre vilket innebär att Din roll och Ditt ansvar blir desto större.  Vi har även kontor i Örebro, Lindesberg och Vingåker, så det kan bli aktuellt att arbeta med uppdrag på dessa kontor. Du kommer främst att arbeta med små- och medelstora ägarledda bolag i en mängd olika branscher, vilket ger ett varierat och omväxlande arbete.

Vårt sätt att arbeta ger dig också stort utrymme att skapa och styra din egen vardag, uppdelat med arbete både hos kunder och på byrån. För att växa och uppnå dina mål kommer du att handledas av kvalificerade revisorer med lång erfarenhet, samt utbildas internt och externt i din egen takt för att så småningom klara kunskapskraven som ställs på en auktoriserad revisor. 

Vår bransch är under stor förändring inom både redovisning och revision. Vi vill vara med i framkant och arbetar med de senaste teknikerna och de bästa programleverantörerna. Hos oss erbjuds du möjlighet att engagera dig i framtidsfrågor och delta i vår strävan efter att vara en ledande framtidsbyrå.

VEM ÄR DU?

Du är civilekonom eller har en utbildning som motsvarar Revisorsinspektionens krav för auktorisation. Erfarenhet inom redovisning och/eller revision är meriterande men inget krav. 

Eget driv behövs då vi jobbar i högt tempo och har ett varierat och roligt arbetsinnehåll. Eftersom du kommer att arbeta i nära kontakt med våra kunder ser vi att du har en god kommunikationsförmåga och stor servicekänsla. Då du kommer att arbeta en del ute hos våra kunder är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN 

Urval sker löpande så mejla in din ansökan redan idag!

Mejla till: info@nolerrevision.se

Vi ser fram emot att träffa Dig!